Τα Συνεδρία: 12ο e-Government Forum, 12ο Digital Health Care και 8ο DPO & ICT Security World θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, τα οποία θα μεταδοθούν παράλληλα και ψηφιακά.

Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 16121 Αθήνα 

Τρόπος προσέλευσης στο Divani Caravel: Σταθμός Μετρό Ευαγγελισμός

Η προσέλευση στον χώρο διεξαγωγής ξεκινάει στις 09:00

Οι εργασίες των Συνεδριών θα ξεκινήσουν στις 09:45 στην αίθουσα Ολυμπία 

Συνεδριακές αίθουσες: Ολυμπία και Βεργίνα

Τρόποι Παρακολούθησης Συνεδρίων:

Με φυσική παρουσία: Αφορά σε όλους τους Συνέδρους (εντός και εκτός νομού Αττικής). Με την προσέλευσή σας θα πρέπει να επιβεβαιώσετε στην γραμματεία του Συνεδρίου την εγγραφή σας. 

Με ψηφιακή παρουσία: Αφορά ΜΟΝΟ στους Συνέδρους που βρίσκονται εκτός Νομού Αττικής. 

Τρόποι Χορήγησης Βεβαίωσης Παρακολούθησης: 

Με φυσική παρουσία: Θα δοθεί από την γραμματεία στους Συνέδρους που θα παρακολουθήσουν τα Συνέδρια από το Ξενοδοχείο Divani Caravel μετά το πέρας των εργασιών της κάθε ημέρας.

Με ψηφιακή παρουσία: Θα αποσταλεί ΜΟΝΟ στους Συνέδρους που βρίσκονται εκτός Νομού Αττικής και έχουν παρακολουθήσει το 80% των Συνεδρίων της κάθε ημέρας. Η αποστολή των βεβαιώσεων θα ξεκινήσει σταδιακά την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 μετά τον έλεγχο και θα ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες στο email που μας έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Παρακαλούμε να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας όπως αναγράφεται στην ταυτότητα σας στα ελληνικά. Να ελέγξετε πριν την υποβολή της εγγραφή  σας αν τα στοιχεία σας είναι σωστά και να θυμάστε τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσετε στο email για να μπορείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο.   

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Σύνεδροι που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους ότι βρίσκονται εντός Νομού Αττικής και παρακολουθήσουν τα Συνέδρια ψηφιακά ΔΕΝ θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Help Desk:  2102206402 (ισχύει μονό για τις ημέρες διεξαγωγής) αφορά τους Συνέδρους που θα παρακολουθήσουν τα Συνεδρία ψηφιακά. 

Για ότι χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας

Τηλέφωνα επικοινωνίας Teamworks: 2104225585 και 2104225520